Bel voor een vrijblijvende afspraak 043 - 601 62 62
Bel voor een vrijblijvende afspraak 043 - 601 62 62
Unterderlinde - logo
 
 
 
 

Kliniek

Ons medisch team staat voor u klaar om u de professionele zorg en persoonlijke aandacht te geven die hoort bij ons uitgebreide gynaecologische pakket van onze kliniek.
Wij zijn onderdeel van de Dr. Kolbach Kliniek met vestigingen voor gynaecologie in Maastricht en Heerlen en bieden zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

Het consult bij de gynaecoloog

Na een uitgebreid intake-gesprek bij onze gynaecoloog wordt gelijk het (echografisch) onderzoek door de gynaecoloog uitgevoerd. Indien nodig worden aanvullende onderzoeken tijdens het consult ook direct verricht en hoeft er niet opnieuw een afspraak gemaakt te worden voor onderzoek. Tevens ontvangt u gelijk alle uitslagen m.u.v. medische testen zoals uitstrijkjes, bloedonderzoek e.d.

Wat neemt u mee

Legitimatiebewijs
Zorgverzekeringspas
Verwijzingsbrief van de huisarts (alleen bij verzekerde zorg)
Eventueel onderzoeksgegevens

Geen wachtlijsten

U kunt direct, zonder lange wachttijden, bij de kliniek terecht voor een consult. Vervolgens kan de behandeling, indien gewenst, spoedig na het consult plaatsvinden.

Eigen parkeergelegenheid

Bij beide locaties in Maastricht en Heerlen is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Verzekerd of niet verzekerd

U bent van harte welkom, want in onze kliniek vindt zowel verzekerde als niet verzekerde zorg plaats. Hebt u vragen of uw behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar, neem dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit van zorg

In een rustige omgeving kunt u terecht voor uitgebreide gynaecologische zorg zoals een echografische beoordeling direct uitgevoerd door de medisch specialist.
De nadruk ligt bij ons op medische vakkundigheid, arts-patint relatie en communicatie om u zo complete zorg te kunnen bieden. Binnen onze kliniek staat kwaliteit en veiligheid van de clint hoog in het vaandel. De kliniek hecht hier dan ook veel waarde aan en richt zich constant op verbetering.
Ons aanbod echografisch borstonderzoek is niet bedoeld als screening zoals het borstkanker bevolkingsonderzoek. Met vragen over deze onderwerpen kunt u altijd bij ons terecht.

 
 

.

.

.

. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .