Bel voor een vrijblijvende afspraak 043 - 601 62 62
Bel voor een vrijblijvende afspraak 043 - 601 62 62
Unterderlinde - logo
 
 
 
 

 

Disclaimer

Informatie

Kliniek Valkenhorst besteedt de grootste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Kliniek Valkenhorst wijst elke vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden of onjuistheden in de weergegeven informatie. Kliniek Valkenhorst behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren

Kliniek Valkenhorst garandeert niet de foutloze werking van deze website. Kliniek Valkenhorst is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet.

Verwijzingen

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Kliniek Valkenhorst aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Kliniek Valkenhorst behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beëindigen.

 
 

.

.

.

. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .